Blog Medicina Pura

Quality Life Starts Here

 

 

Ingrediente:

 

  • 1 dovlecel galben mediu, tăiat în două jumătăţisquash2
  • 2 ceşti fierte de cereale fără gluten
  • 1 cană de spanac fiert la abur
  • 2 fire de praz, tăiat în felii subţiri
  • 1/2 ceapă roşie medie, tăiată în felii subţiri
  • 3 linguri suc de lămâie proaspătă
  • 1 linguriţă oţet balsamic
  • 1 lingură coajă de lămâie
  • 2 linguri ulei de măsline extra virgin
  • 2 linguriţă de seminte Chia
  • 1 salată verde
  • 1/2 linguriţă de sare de mare
  • 1/4 linguriţă piper negru proaspăt măcinat
  • 1 lingură de coriandru proaspăt, tocat marunt, pentru garnitură

 

Mod de preparare:

 

        Într-un castron mare, se amestecă sucul de lămâie, spanacul, ceapa şi prazul. Tăiaţi apoi mărunt salata şi adăugaţi cerealele fierte. Într-un bol separat, se amestecă sucul de lămâie, oţetul balsamic, coaja de lămâie, ulei de măsline, seminţele de chia, sarea de mare şi piperul, pentru dressing. La final, se decorează cu coriandru proaspăt, pentru un gust delicios.

Pofta buna!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *