Blog Medicina Pura

Quality Life Starts Here

          Stiati ca aproximativ 77% din imbolnaviri si boli se datoreaza unui colon murdarAnusRectumColon ?

         La inceputul secolului 21, statisticile ne spun ca unul din trei persoane va avea cancer.Tot mai multi oameni mor din cauza cancerului de Colon, mai multi ca oricand.   Acesta este acum cancerul numarul 1 printre barbati si femei, in general. Individual, cancerul de Colon se situeaza pe locul doi dupa cancerul de plaman la numarul deceselor cauzate de cancer in S.U.A., curmand viata a peste 50.000. de barbati si femei anual.

 

        Majoritatea oamenilor inca se mai gandesc ca: “ Mie nu mi se poate intampla asa ceva!” . Din pacate ,Romania detine cea mai mare mortalitate cauzata de cancerul nedepistat la timp la nivel european ,iar in cele mai multe cazuri ,boala este cauzata de obiceiurile alimentare nesanatoase.

 

       Intestinele pot depozita o cantitate mare de materie partial digerata in stare de descompunere (putrefactie), chiar si medicamente si alte chimicale toxice, decenii la rand. O persoana obisnuita acumuleaza in colon dealungul anilor, intre 2,5 si 11 kilograme de reziduri metabolice. In unele cazuri la autopsii au fost descoperite intestine in care erau depuneri care cantareau 18 kg si aveau o lungime de 30 cm, lasand in intestin un canal ingust cu diametrul unui creion. Aceste 18 kg se datorau unor straturi inchegate de mucus intarit amestecate cu materie fecala, avand denumirea de placa mucoida.

cancer-of-the-colon-illustration-502864961-577eb6333df78c1e1fe5be4e

       Acumularile de reziduri metabolice provoaca raspindirea bacteriilor si toxinelor peste tot in organism cauzand diferite boli si chiar decesul.

       Este probabil sa am si eu aceasta placa mucoida?

       Daca mai multi ani la rand ai avut o dieta compusa din urmatoarele:

– alimente de origine animala ( inclusiv produse lactate )

– alimente prajite

– cafea sau ceai

– zahar

– faina alba (produse panificatie )

– grasimi hidrogenate ( margarina )

– mincare incalzita la microunde

– alcool

– medicamente

– chimicale toxice

– metale grele

probabil exista acumulari de reziduri metabolice in colonul tau.

 

8-Early-Warning-Signs-Of-Colon-Cancer-Most-People-Miss

       Datorita alimentatiei gresite, mancarii bogate in amidon, preparate excesiv, cu multe proteine (cartofi prajiti, carne, salam, parizer) pe intestinul gros ramaneo pelicula de materii fecale asa numita “zgura”. Aceste depuneri se pietrifica. Totodata in intestin au loc procese de putrefactie si fermentatie. Ambele procese dauneaza organismului. Otravirea cu toxine intestinale este obstacolul esential spre longevitate. S-a dovedit ca intestinul “infundat” este cauza principala a aterosclerozei. Spre 40 de ani intestinul este pietrificat din cauza fecalelor, se intinde, apasa pe organele adiacente (ficat, vezica biliara etc.). Chirurgii au constatat ca 70% din intestinele operate au depuneri pietrificate cu materii fecale, paraziti si mucegai. Sunt ca un horn de soba ce necesita curatire totala.

 

      Alimentatia noastra este bogata in alimente cu grad inalt de procesare si continut ridicat de aditivi chimici. Elementele nutritive si fibrele vegetale sunt eliminate iar procesul de incalzire schimba structura moleculara a alimentelor si distruge viata si energia. La acestea se adauga lipsa de exercitii fizice si miscare in mod regulat. Tot aici se adauga si stresul ritmului de viata alert al zilelor noastre si stresul electomagnetic provocat de calculatoare, telefoane mobile, masini, aparate, etc.

 

      Clinpregatire-sedinta-hidrocolonoterapieica noastra va recomanda terapia de detoxifiere totala a colonului, Hidrocolonoterapia.

 

         Hidrocolonoterapia permite o detoxifiere completă a organismului, eliberează corpul de toxine, de depunerile acumulate în colon, de paraziţi şi de metale grele. În acelaşi timp curăţă colonul, ficatul, rinichii şi sângele.

 

        Prin hidrocolonoterapie procesul de purificare este mult mai profund, curatand intregul sistem intestinal, in timp ce laxativele sunt iritante pentru organism, iar clismele curata numai o mica portiune din colon.

 

         Curatarea completa a intestinului in timpul sedintei de hidrocolonoterapie se realizeaza cu ajutorul unui aparat special, computerizat, care stabileste temperatura si presiunea cu care se face spalarea intestinului. O sonda de dimensiuni reduse este conectata la aparat, prin care trece lichidul de spalare. Procedura este efectuata de catre un medic specialist.

 

      Daca vrei sa afli mai multe detalii despre modalitatea de detoxifiere prin hidrocolonoterapie contacteaza-ne online sau la numarul de telefon 031 432 11 38/ 0769622736.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *