Blog Medicina Pura

Quality Life Starts Here

 

        Detodetoxifiere-e1429703100552xifierea este o metodă naturală care ajută la eliminarea toxinelor acumulate în organism, care pot influenţa negativ calitatea vieţii. În lumea modernă actuală organismul nostru conţine substanţe chimice pe care nu le putem elimina fără un ajutor extern. Cele mai frecvente surse ale acestor substanţe chimice le constituie, printre altele, alimentele, apa şi aerul. Corpul acaparat de toxine poate prezenta următoarele simptome: astenie, constipaţie, tulburări digestive, creştere în greutate, balonare, iritabilitate etc. Hidrocolonoterapia permite o detoxifiere completă a organismului, eliberează corpul de toxine, de depunerile acumulate în colon, de paraziţi şi de metale grele. În acelaşi timp curăţă colonul, ficatul, rinichii şi sângele.

 

        Cine nu şi-ar dori să aibă o viaţă plină, activă şi cu un nivel ridicat de calitate? Întrebarea cea mai importantă este: ce facem/putem face în acest scop? Este important de menţionat că suntem capabili să influenţăm aproximativ trei sferturi din evoluţia stării noastre de sănătate. Puţini sunt conştienţi de rolul important pe care îl joacă în acest proces detoxifierea sau curăţarea organismului.

 

        Majoritatea oamenilor nu fac în toată viaţa lor nimic pentru a-şi elibera corpul de toxinele acumulate, paraziţi şi reziduuri ale unor substanţe. Paraziţii sunt omniprezenţi, oricând putem intra în contact cu ei. Apa contaminată, carnea roşie sau de peşte insuficient preparată, legumele sau fructele nespălate sunt doar câteva dintre numeroasele surse de infecţie posibile. Este foarte frecventă, de asemenea, contaminarea de la animalele de companie sau de la persoanele bolnave. Chiar şi utilizarea excesivă a antibioticelor contribuie la această problemă, deoarece are efecte negative asupra florei intestinale, slăbind astfel sistemul imunitar.

 

        Întreţinerea externă şi internă sistematică a corpului nostru ar trebui să ne preocupe cel puţin la fel de mult ca şi menţinerea curată a căminului nostru sau a maşinii noastre. Este indispensabilă întreţinerea colonului, care poate fi considerat „staţia de epurare“ a organismului. Doar un colon sănătos şi curat poate fi cheia sănătăţii şi frumuseţii noastreHidrocolonoterapia

        Problemele cele mai comune sunt tulburarea tranzitului intestinal şi constipaţia, cauzată de consumul alimentelor tratate industrial, chimic şi prin diferite alte metode. Pe deasupra, consumăm şi prea multe grăsimi, zaharuri şi alimente afumate, în timp ce uităm complet de legume şi fructe, astfel că organismul nostru duce lipsă de fibre – numite „mătura intestinului“, componente importante ale alimentaţiei noastre. În aceste circumstanţe organismul nostru nu este capabil să lucreze corespunzător, chiar şi în ciuda funcţionării aparent normale a digestiei şi a excreţiei.

        Unul dintre rolurile importante ale intestinului este eliminarea din organism a tuturor substanţelor nocive, a materiilor aflate în fermentaţie sau putrefacţie. Încă din tinereţe, pe peretele intestinal se formează depuneri lipicioase, care cu timpul se întăresc şi nu se mai elimină. La început cauzează doar mici neplăceri: balonare uşoară, oboseală, iritabilitate, anxietate. Ulterior apar probleme de imunitate, alergii, inflamaţii cronice şi alte afecţiuni, printre care se numără şi cancerul. Femeile mai tinere se pot confrunta cu erupţii pe faţă, care nu reacţionează la tratamentele convenţionale. La femeile aflate la vârsta fertilă, colonul necurăţat poate fi o cauză de infertilitate. Cu toţii îmbătrânim prematur dacă nu ne îngrijim de corpul nostru.

        Intestinele nu pot fi schimbate precum ţevile de apă. De aceea trebuie să avem grijă de ele din timp şi să le întreţinem sistematic. Dacă îi asigurăm condiţii adecvate, organismul este capabil să se regenereze într-un mod foarte eficient. De secole există metode care ne scapă de problemele de sănătate şi care pot să prevină apariţia lor. De aceea sunt recomadate procedurile de Hidrocolonoterapie, multe persoane practicând curăţirea organismului primăvaracolonhidroterapie_articol4 şi toamna. Detoxifierea este un proces fără sfârşit, calea spre o stare ideală. Practic, se poate efectua la orice vârstă. Efectuarea detoxifierii preventive primăvara şi toamna se poate dovedi foarte eficientă. Totuşi, ca detoxifierea să fie benefică sănătăţii şi nu dăunătoare, este foarte important să ţinem cont de starea actuală de sănătate a organismului nostru, să avem grijă când şi cum se efectuează detoxifierea.

        În perioada când se face detoxifierea este foarte importantă asigurarea unui aport de lichide crescut, sub formă de ape minerale necarbogazoase, ceaiuri din plante medicinale sau apă fiartă şi răcită. Este de preferat, de asemenea, reducerea consumului de alcool şi a fumatului.

 

        Dacă am începe cura prin curăţarea sângelui, a limfei sau a ficatului, fără a ne ocupa de curăţarea colonului, substanţele toxice eliberate s-ar reîntoarce imediat în organism. Drept urmare, organismul nostru ar deveni mai bolnav decât a fost înainte de cură. Deci fără curăţarea intestinelor detoxifierea completă este imposibil de realizat.

 

        Cura de detoxifiere este mai eficientă dacă suntem odihniţi, ne relaxăm mult şi evităm stresul.

 

        Hidrocolonoterapia este unul dintre cele mai eficiente tratamente de detoxifiere, care curata organismul de reziduurile acumulate de ani de zile. In plus, reechilibreaza flora intestinala si readuce colonul la o functionalitate normala.

colon-680x365

         Prin hidrocolonoterapie procesul de purificare este mult mai profund, curatand intregul sistem intestinal, in timp ce laxativele sunt iritante pentru organism, iar clismele curata numai o mica portiune din colon.

 

        Curatarea completa a intestinului in timpul sedintei de hidrocolonoterapie se realizeaza cu ajutorul unui aparat special, computerizat, care stabileste temperatura si presiunea cu care se face spalarea intestinului. O sonda de dimensiuni reduse este conectata la aparat, prin care trece lichidul de spalare.

 

       Constipatia 2 Daca vrei sa afli mai multe detalii despre modalitatea de detoxifiere prin hidrocolonoterapie contacteaza-ne online sau la numarul de telefon 031 432 11 38.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *