Cine suntem

Misiunea noastra: atentie speciala pentru fiecare pacient!

 

Cine suntem?

Cu aproximativ jumatate de milion de pacienti multumiti de rezultatele rapide si de durata, cu o experienta de 25 de ani in medicina, Clinica Ozone Medicine se impune prin implementarea unui concept unic in Romania, bazat inclusiv pe principiul diagnozei multicentrice (second opinion, specialisti din alte centre medicale internationale).

Clinica Ozone Medicine vine in spate cu o mostenire de ani de zile de studiu aplicat, rezultate garantate si concepte care au dat tonul la Nivel Mondial!

Promovam o viziune integrata a medicinei, adica imbinam metodele devenite deja conventionale cu domeniile de avangarda, pentru un rezultat extraordinar!

Tratamentele noastre sunt complementare si gandite in asa fel incat sa acopere absolut toate nevoile pacientilor nostri.

Ozone Medicine se adreseaza pacientilor pentru:

  • Restabilirea starii de sanatate, acolo unde exista deja o afectiune.
  • Preventie – mentinerea unei vieti sanatoase pentru mult timp.

Ca punct forte, clinica Ozone Medicine aduce un concept unic in Romania: detoxifierea organismului, ca modalitate de ameliorare a starii generale de sanatate si de vindecare a diverselor boli.

Second opinion sau diagnoza multicentrica este un alt atu al Clinicii Ozone Medicine in sprijinul pacientilor. Mai exact, orice diagnostic poate fi determinat, analizat si comparat in timp real pe diferite meridiane ale Globului.

Scopul: orice pacient poate beneficia de aceste servicii si poate atat sa verifice cat si sa inteleaga foarte clar afectiunea sa, primind si o solutie.

Ne bucuram sa avem sprijinul acestor medici si institutii de renume din intreaga lume, care au scris regulile la nivel mondial.