Hidrocolonoterapie

Se pot pierde pana la 11 kg de reziduuri din organism!

Hidrocolonoterapie. Introducere

hidrocolonoterapie

Hidrocolonoterapia este unul dintre cele mai eficiente tratamente de detoxifiere, care curata organismul de reziduurile acumulate de ani de zile. In plus, reechilibreaza flora intestinala si readuce colonul la o functionalitate normala.

Colonul sau “intestinul gros” are un rol esential in organism, in absorbtia nutrientilor din alimente, in mentinerea unei hidratari optime a organismului si in eliminarea reziduurilor.

Hidrocolonoterapie. Cum decurge o sedinta?

Curatarea completa a intestinului in timpul sedintei de hidrocolonoterapie se realizeaza cu ajutorul unui aparat special, computerizat, care stabileste temperatura si presiunea cu care se face spalarea intestinului. O sonda de dimensiuni reduse este conectata la aparat, prin care trece lichidul de spalare.

Rezultate obtinute vor fi aspirarea reziduurilor, stimularea sistemului imunitar si curatarea bacteriana.

Procedura dureaza 45 de minute.

De ce sa optezi pentru hidrocolonoterapie acum?

Pentru ca cele mai multe boli sunt cauzate de acumularea de reziduuri toxice in organism care pot duce la cancer –  odata intrate in putrefactie in colon. In plus, impiedica autointoxicarea ( in cazul in care organismul recircula toxinele din colon).

Prin hidrocolonoterapie procesul de purificare este mult mai profund, curatand intregul sistem intestinal, in timp ce laxativele sunt iritante pentru organism, iar clismele curata numai o mica portiune din colon.

Hidrocolonoterapie si beneficii miraculoase

Benficiile obtinute in urma tratamentului de hidrocolonoterapie sunt multiple. Tratamentul ajuta la prevenirea, ameliorarea si combaterea unei game variate de probleme si boli.

In primul rand, prin hidrocolonoterapie se previne cancerul de colon!

Ajuta si in:

Dispar probemele considerate “tabu”:

 • Caderea parului;
 • Mirosul anormal al corpului;
 • Senzatia de “picioare grele”;
 • Limba incarcata;
 • Senzatia de maini si picioare reci.

Amelioreaza durerile si starile de rau:

Ajuta organismul in:

 • Stimularea sistemului imunitar;
 • Redobandirea energiei: in urma ameliorarii circulatiei nutrimentelor, a sangelui si a altor fluide, celulele organismului pot functiona normal si pot genera suficienta energie;
 • Asimilarea usoara a nutrimentelor in fluxul sanguin.

Beneficii estetice:

 • Combatearea celulitei;
 • Ten sanatos si curat;
 • Reduce vizibil cearcanele;
 • Piele sanatoasa;
 • Unghii tari, necasante.

Hidrocolonoterapie. Efectele asupra mintii

Efectele-asupra-mintii.jpg“Un corp curat , o minte limpede”… explica cel mai bine procesul de purificare realizat prin irigarea colonului, prin hidrocolonoterapie. De ce? Pentru ca multe dintre problemele de sanatate ale omului isi au originea in tulburarile de digestie.

Secretul unei vieti sanatoase este mentinerea unui sistem digestiv sanatos si liber de toxine, pentru ca un corp plin de toxine si impuritati nu poate intretine o minte sanatoasa. Starea mentala si gandirea sunt influentate in mare masura de starea de sanatate a organismului.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre modalitatea de detoxifiere prin hidrocolonoterapie contacteaza-ne online sau la numarul de telefon 031 432 11 38.