Gerontologia

Gerontologia (Terapia anti-ageing)

Gerontologia este stiinta care se ocupa cu preventia procesului de imbatranire. Principala cauza a imbatranirii este procesul de degenerare a celulelor.

Pentru mentinerea tineretii recomandam ozonoterapia si tratamentul gerontoprotector.

Cresterea concentratiei de radicali liberi duce la aparitia unor boli cronice cum ar fi: ateroscleroza, demența degenerativă, boala Parkinson și altele.

Pentru ca  suntem bombardați cu tot felul de noxe, fie alimentare, fie provenite din mediul înconjurător – poluare, radicalii liberi se maresc. Astfel capacitatea naturala a organismului de a se apara scade.

ddddd

Tratamentul gerontoprotector (dezvoltat de academicianul Ana Aslan) are un efect remarcabil. Unul dintre efectele importante este acela de epurator al radicalilor liberi. „Radicalii liberi sunt niște substanțe care apar în mod obișnuit în organism. Sunt niște compuși de oxigen care se elimină în cursul reacțiilor chimice, cea mai importantă fiind reacția între oxigen și hidrogen cu formula de apă.

Beneficiile tratamentului gerontoprotector:

Tratamentul profilactic si curativ al fenomenelor de imbatranire. Tratamentul tulburarilor trofice, nevrite, nevralgii, arterioscleroza centrala si periferica, boala Parkinson, spondiloze, artroze, osteoporoza, neurodermite, eczeme, alopecie, psoriazis, sclerodermie, vitiligo. Gerovital H3 mai este indicat in spasme vasculare, angina pectorala, sechele de infarct miocardic si posthemiplegice, arteriteastm bronsic

 Beneficiile ozonoterapiei:

  • combaterea efectelor îmbătrânirii (anti-ageing): reducerea ridurilor, dispariţia aspectului de “coajă de portocală” din celulită, tratamentul vergeturilor
  •  tratamentul cicatricilor, acneei-redând pielii un aspect catifelat fără depozite sau pete,
  • adjuvant în curele de slăbire,
  • reducerea ectaziilor venoase mai ales la nivelul coapselor şi gambelor,
  • tratamentul infecţiilor fungice ale pielii şi unghiilor.

Daca vrei sa afli mai multe despre terapia anti-imbatranire, contacteaza-ne online sau la numarul de telefon: 031 432 11 38 !