Ce facem

Cu ce terapii venim in intampinarea ta?

Ozone Medicine ofera o abordare holistica asupra tratamentelor, la indemana oricarui pacient.

Ozonoterapie

Terapia cu Ozon este o metoda alternativa de tratament, cu beneficii Extraordinare asupra intregului organism.Pentru cei mai multi dintre pacientii nostri un pachet de ozonoterapie este echivalentul a 6 luni petrecute la munte!

Hidrocolonoterapia

In acest moment reprezinta un tratament revolutionar pentru Detoxifierea organismului. Hidrocolonoterapia este singura metoda prin care se curata in profunzime reziduurile si toxinele acumulate de ani de zile in organism, acestea din urma fiind principala cauza ale celor mai raspandite boli.

Vitaminoterapia

Poate fi consideratata una dintre cele mai bune descoperiri ale medicinii alternative datorita miraculosului efect de absorbtie eficienta si rapida a elementelor esentiale pentru organismul uman.

Geriatria si gerontologia (anti-ageing)

Geriatria este o ramura a medicinii care studiaza si trateaza bolile persoanelor  peste 65 de ani.  Programele de evaluare geriatrica  sunt necesare pentru:

  • aprecierea starii de sanatate
  • dezvoltarea planurilor de tratament simonitorizare
  • coordonarea ingrijirilor
  • determinarea necesitatii si a locului de ingrijire pe termen lung

Gerontologia (anti-ageing) este stiinta care se ocupa cu studiul procesului  imbatranirii.

Imbatranirea procesului gradual si spontan de modificari rezultat prin maturare din copilarie, pubertate si adult tanar si apoi declinul din perioda de adult.

De ce ai apela la noi?

Pentru ca la Clinica Ozone Medicine te tratam cu deosebita atentie, ca pe un partener si nu ca pe un subiect clinic. Venim in sprijinul pacientilor nostri cu terapii accesibile si solutii complete. Asadar atentia noastra este indreptata catre pacientii nostri si nevoia lor de a-si descoperi si intelege mai bine organismul.

Cei cinci pasi catre o viata mai buna

Pasul 1: Te programezi pentru o  consultatie cu unul dintre  medicii nostri specialisti,  in urma careia vei primi o evaluare completa a starii actuale de sanatate, pe baza analizelor existente.

Pasul 2: In anumite cazuri medicii nostri pot recomanda efectuarea unor investigatii suplimentare.

Pasul 3: Dupa ce s-a stabilit diagnosticul, medicul propune schema de tratament necesara.

Pasul 4: Se urmeaza tratamentele indicate sub stricta supraveghere a doctorilor.

Pasul 5: Periodic, se evalueaza starea de sanatate si se urmeaza tratamente de intretinere.

Niciodata nu a fost mai simplu de atat!